Home » Over Ons

Over Ons

DRAGON WINCH is de grootste, wereldwijd opererende, Poolse fabrikant van lieren.

Het merk DRAGON WINCH wordt erkend en gewaardeerd op de Europese markt, waar het wordt erkend als leider in zijn klasse.
Het bedrijf is trots op zijn traditie die teruggaat tot het midden van de jaren negentig, toen Jerzy Woźnicki en Waldemar Tomankiewicz besloten om samen te werken.
Door Europese technologie te combineren met Poolse verbeeldingskracht en ijver, leveren we onze klanten producten van topkwaliteit die aan de verwachtingen van professionals en aan de behoeften van enthousiastelingen voldoen.

Het merk DRAGON WINCH is opgericht door drie commerciële bedrijven en een stichting. Het hoofdkantoor, de centrale service en het belangrijkste R&D-centrum van het bedrijf, bevinden zich in Balice. De commerciële, marketing-, export- en logistieke afdelingen zijn gevestigd in Bielsko - Biała.

 

 

Het assortiment van DRAGON WINCH bevat meer dan 100 modellen van ruim beproefde en heavy-duty lieren die zijn ontworpen voor vele toepassingen. In het assortiment bevinden zich onder meer elektrische, hydraulische, industriële, draagbare en handlieren. Ondanks serieproductie realiseren we ook individuele projecten, onder meer gericht op de krijgsmacht.
Topspecialisten en eigen R&D-centra creëren oplossingen die de marktbehoeften voor zijn en schetsen nieuwe normen voor de toekomst. Daarom dat bijna 3.000 partners van ruim 40 landen het vertrouwen in ons hebben.

We luisteren aandachtig naar de behoeften van onze klanten en blijven investeren in onze technologische en ontwerpbasis. Hierdoor heeft DRAGON WINCH het prestigieuze ISO-certificaat op zijn naam staan. In 2014 werden we bekroond met een Consumer Gold Laurel.
De sociale betrokkenheid van het bedrijf komt het best tot uiting in onze steun aan sporters en een tal van off road-evenementen. Liefdadigheid en sociale activiteiten zijn ook een onderscheidend kenmerk van ons merk.

Zoals we goed kennen en vasthouden aan de problemen die verband houden met de algemeen begrepen productie van lieren en wij zijn constant klaar om aan de behoeften van onze huidige en toekomstige klanten te voldoen, stroomlijnen wij onze activiteiten en processen die in de onderneming worden gerealiseerd.
Bovendien verbeteren wij de kwaliteit en moderniseren wij onze infrastructuur voortdurend, rekening houdend met de ontwikkeling van persoonlijke competenties. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk.